slider img 2

Zakelijk mobiel

Zakelijk mobiel by Youfone

Youfone Zakelijk biedt een grote mate van kwaliteit en flexibiliteit tegen een lage prijs. Wij bieden spraak- en databundels die op klantniveau onderling met elkaar gedeeld kunnen worden. Zo doen wij er alles aan om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken voor onze zakelijke klanten. Met mobiele telefonie van Youfone Zakelijk ben je altijd en overal onbezorgd mobiel bereikbaar. Dankzij de bundels die wij aanbieden hoef je je nooit meer druk te maken over onverwachte kosten.

Youfone Zakelijk is daarom de perfecte partner voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar betrouwbare en flexibele telefonieoplossingen.

Abonnementen

Als je een abonnement afsluit bij ons, maak je gebruik van het premium KPN-netwerk. Dit betekent dat je altijd op een goed bereik kunt rekenen. 4G internet heeft standaard de maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s en een uploadsnelheid van 150 Mbit/s. Dit is sneller dan veel andere aanbieders kunnen bieden. Daarnaast zijn wij de enige aanbieder met 5G in Nederland. Dit is nog sneller dan 4G en zorgt ervoor dat je altijd optimaal gebruik kunt maken van je internetverbinding. Je kunt dus rekenen op een snelle en betrouwbare verbinding wanneer je gebruikmaakt van ons netwerk.

Flexibel

Wanneer je een abonnement afsluit, kun je ervoor kiezen om voor een looptijd van 1, 2 of 3 jaar te gaan. Nadat het eerste nummer op ons netwerk is geactiveerd start je looptijd. Wanneer je tijdens de contractperiode een nieuw abonnement activeert, krijgt deze dezelfde einddatum. Dus nooit meer versnipperde einddata en doorlopende abonnementen, maar maximale transparantie. Op deze manier weet je precies wanneer je contract afloopt en hoef je je nooit meer druk te maken over verlengingen of opzegtermijnen. Zo ben je altijd in controle en profiteer je optimaal van onze diensten.

Informatie

Wil je meer informatie over welk abonnement bij jou het beste past, laat dan via het contact formulier op onze hoofd pagina een bericht achter, of je belt, of mailt naar onze adviseur. Deze is bereikbaar via telefoon 088 605 1620 of via E-mail info@xiritel.nl.

Onze adviseur maakt dan graag voor jou een persoonlijke offerte.

Direct naar het aanvraagformulier doe je hier Aanvraag zakelijk mobiel