Premium zakelijk glasvezel van Xiritel

Ongeacht welk pakket je ook kiest, je zult altijd kunnen genieten van supersnel internet met een snelheid van 500 of 1000 Mbps. Het belangrijkste voordeel van glasvezel is dat je gegarandeerd een stabiele snelheid hebt, zelfs wanneer alle buren online zijn en je meerdere apparaten tegelijkertijd gebruikt voor internetgebruik.

Maximale mogelijkheden

Met glasvezel is het een fluitje van een cent om grote bestanden razendsnel te versturen of te downloaden. Het unieke voordeel van glasvezel is dat de uploadsnelheid net zo snel is als de downloadsnelheid, met gegarandeerde snelheden. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over traag internet. Of je nu bestanden wilt verzenden of ontvangen, met glasvezel gaat het allemaal vlot en efficiënt.

Betrouwbaar en stabiel

Met ons glasvezelnetwerk verzekeren wij jou van een constante en sterke verbinding. Geen haperingen of storingen meer. In onze moderne samenleving is internet een essentieel onderdeel geworden, en het is begrijpelijk dat je een snelle en betrouwbare verbinding wilt hebben waarop je kunt vertrouwen. Met glasvezel ben je niet afhankelijk van de activiteiten van je buren en hoef je je geen zorgen te maken over overbelasting. Je kunt altijd gegevens versturen met de snelheid van het licht, waardoor je een razendsnelle en stabiele verbinding hebt, zelfs tijdens drukke tijden.

Overweeg je ook om over te stappen op glasvezel?

Het overstappen naar glasvezel is eenvoudig geregeld met onze overstapservice. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het opzeggen van je huidige abonnement en zorgen ervoor dat je geen onderbrekingen in diensten hebt of met dubbele kosten te maken krijgt. Deze service is beschikbaar bij de meeste providers in Nederland.

Is zakelijk glasvezel bij jou beschikbaar ?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.