Vast Mobiel


Met Vast-Mobiel (VAMO) kunnen mobiele en vaste telefonie worden geïntegreerd. Met deze functionaliteit beschik je over een krachtige totaaloplossing waarbij mobiele telefonie dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgt als vaste telefonie. Je beheert alles eenvoudig vanuit een eigen cloud telefooncentrale of via een app op de smartphone.

Iedereen bereikbaar via een intern nummer

Niet alleen vaste toestellen zijn via interne nummers bereikbaar. Met Vast-Mobiel geldt dit ook voor mobiele toestellen. Vanaf een mobiel toestel kan ook van en naar een intern nummer worden gebeld.

De status van mobiele telefoons zijn zichtbaar in de centrale

Door de integratie van Vast-Mobiel is de status van mobiele telefoons zichtbaar op de toestellen van het vaste telefonie systeem (‘bezet indicatie’). Je ziet dus altijd of iemand in gesprek of beschikbaar is.

Maximale regie over inkomend telefoonverkeer

Naast de vaste toestellen, worden ook alle mobiele toestellen betrokken in de regie voor het afhandelen van inkomend telefoonverkeer. Dat betekent dat ook (meerdere) mobiele toestellen over kunnen gaan als er naar het hoofdnummer of afdelingen wordt gebeld.

Presenteren telefoonnummers

Alle vaste en mobiele toestellen kunnen het hoofdnummer van de organisatie meesturen of het bijbehorende doorkiesnummer.

Grip op alle kosten

Al het telefoonverkeer (vast en mobiel) loopt via één centrale. Per toestel kun je bepalen tussen welke nummers en tussen welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken kunnen plaatsvinden. Hierdoor houd je maximaal grip op alle kosten voor telefonie. Dus zowel voor al interne als externe medewerkers.

Werkt op alle mobiele telefoons

Met Vast-Mobiel kun je alle bestaande mobiele telefoons blijven gebruiken, ongeacht leeftijd en functionaliteit. Als je Vast-Mobiel gaat inzetten, dient waarschijnlijk het huidige abonnement vervangen te worden voor een Zakelijk Mobiel abonnement van Xiritel.

Informatie

Meer weten? Wij staan u graag te woord om u vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Bel 088 605 1620 of stuur een e-mail naar info@xiritel.nl

.